-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Honningstegt mørbrad
Næringsindhold
- Energi pr. person:480 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:31 %
- Kulhydrat:49 %
4
Ingredienser
- 1 stor, afpudset svinemørbrad, ca. 600 g
- 1 spsk akaciehonning
- 2 tsk olivenolie
- salt, friskkværnet peber
- 8 friske figner
- 1 tsk olivenolie
- 1 bakke babyspinat eller rucola
- 2 spsk lagret balsamicoeddike.
- Tilbehør:
- 800 g små, nye kogte aspargeskartofler.
Sådan gør du
- Skær mørbraden i otte lige store stykker. Bland honning og olie med salt og peber og vend kødet i marinaden.
- Skær fignerne i halve, læg dem på en bagerist med folie, stænk med lidt olie og grill dem et par minutter.
- Tag kødet op af marinaden, dup det let og steg eller grill det ca. 3 minutter på hver side. Dryp evt. med resterende marinade.
- Bland bagte figner, spinat eller rucola med balsamico, og anret salaten med kødet og servér med kartofler.