Hønsekødsuppe med rodfrugter og stjerneanis
En klassisk suppe med et tvist af stjerneanis.
4
Ingredienser
- 1 majskylling eller alm. kylling
- 2 stjerneanis
- 3 laurbærblade
- 7 peberkorn
- 4 gulerødder, skrællede
- 4 persillerødder, skrællede
- 2 løg
- 2 porrer
- salt og peber
- 1 bundt persille.
Sådan laver du hønsekødsuppe:
- Kom kyllingen i en gryde og dæk den med vand.
- Tilsæt stjerneanis, laurbærblade, peber, to gulerødder, to persillerødder, to løg og toppen fra porrerne. Lad det simre i ca. 1 time.
- Tag kyllingen op af vandet og lad den køle af. Pil kyllingekødet fra benet. Sigt bouillonen fra og reducer den til omkring 1 L.
- Skær resten af grøntsagerne i tern og porrerne i ringe og kog dem møre i bouillonen.
- Tilsæt til sidst kyllingekødet og smag til med salt og peber. Top suppen med friskhakket persille.
- Prøv også cremet ærtesuppe med cashewnødder
- Få mere inspiration til lækker mad på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/