Cremet ærtesuppe med cashewnødder
SPONSORERET indhold

Cremet ærtesuppe med cashewnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ærter indeholder både A, C og B1 vitamin samt kalium, jern og fosfor. Samtidig er ærter rige på kostfibre. Cashewnødder giver ikke bare suppen en cremet konsistens. Nødden har også en optimal fedtsyresammensætning.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
17. okt. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

3 dl frosne ærter
2 dl mælk
10 cashewnødder
3 spsk olie
salt
peber.

Sådan laver du ærtesuppe:

Hæld lidt kogende vand over ærterne og vent et par minutter til de er tøet op. Varm mælken i en gryde og tag den af varmen lige inden kogepunktet.

Blend derefter ærterne med mælk, olie og cashewnødder. Smag til med salt og peber, og servér med det samme, så suppen bevarer sin smukke, grønne farve.

Prøv også græskarsuppe med æble, vanilje og karry

Få mere inspiration til lækker mad på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/