Opskrift på hørfrøboller

Hørfrøboller

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    100 Kcal

12

Ingredienser

  • 5 g gær
  • 4 dl vand
  • salt
  • 120 g hytteost
  • 20 g rapsolie
  • 150 g rugmel
  • 50 g rugflager
  • 50 g hørfrø
  • 120 g kamutmel
  • 20 g græskarkerner

Sådan laver du bollerne

  1. Bland vand med gær. Tilsæt salt, hytteost, olie, rugmel, rugflager og hørfrø. Rør i dejen, og lad den stå fem minutter for at den kan samle sig. Rør kamutmelet i, og rør derefter rigtig godt i dejen med en ske. Lad den hæve natten over.
  2. Sæt 12 dejklatter på en bageplade med bagepapir. Drys med græskarkerner, og bag dem i ovnen ved 220 grader ca. 25 minutter.