Hornfiskeruller med persille og radisesalat
Arbejdstid: 30 min.Stegetid: 15 min.Ikke fryse-egnet
2 personer
Ingredienser
- 1 hornfiskefilet (300 g)
- 1 bdt persille
- mel
- 15 g smør (eller olie)
- salt og peber
- Radisesalat:
- 1 bdt radiser (skiver eller tern)
- 2 tsk sukker
- 2 spsk citronsaft (eller vineddike)
- 1 dl cremefraiche (eller fromage frais)
- ½ agurk (skiver eller tern)
- 1 æble (skiver eller tern)
- salt og peber
- Tilbehør:
- Rugbrød
- Skrab skællene af hornfiskefileten og klip finnerne af.
- Del fileten i 4 stykker og drys dem indvendigt med salt og peber.
- Skyl og pluk persillen og blancher den i kogende, letsaltet vand i et øjeblik.
- Fordél den afdryppede persille på fisken, rul dem sammen og bind med snor.
- Vend dem i mel krydret med salt og peber og steg dem på en pande med smør eller olie (i alt 12-15 min. Efter tykkelse).
- Rør sukker ud i citronsaft eller vineddike og rør cremefraichen i.
- Smag til med salt og peber og vend radiser, agurk og æble i.
- Anret med hornfiskerullerne og giv rugbrød til.