pasta

Hurtig pasta & laks

Hverdagspasta med rucola og ricotta samt chili, lime og sukkerærter.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    22 %
  • Kulhydrat:
    61 %

4

Ingredienser

  • 325 g penne eller anden småpasta
  • 125 g sukkerærter
  • 100 g ricotta
  • 1 udkernet, finthakket rød chili
  • salt, friskkværnet peber
  • 50 g rucola
  • 300 g varmrøget laks
  • lime.
  • Tilbehør:
  • 300 g surdejsbrød.

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, kog sukkerærterne med de sidste minutter og afdryp pasta og ærter.
  2. Rør ricotta med chili, salt og peber, vend blandingen med pasta og ærter, rucola og den varmrøgede laks plukket i lidt store flager. Servér straks med lime og brød.