-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig
-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag

Hvidløgsbruschetta med bøffelmozzarella og rucola
Smagfuld lille hapser, der ser blæret ud, selvom den ikke er spor besværlig at lave.
Ingredienser
- 12 skiver brød f.eks. ciabattaflutes (hvis det er store skiver så er 6 skiver nok, de skæres i 12 stykker brød)
- Olivenolie til stegning
- 1– 2 fed hvidløg
- 1½– 2 tomater
- 1 spsk æbleeddike
- ¼ tsk rørsukker
- 1½ spsk olivenolie
- 1 håndfuld rucolasalat
- Frisk basilikum
Sådan laver du hvidløgsbruschetta:
- Steg brødet sprødt på en pande med lidt olivenolie. Gnid det ristede brød med et råt fed hvidløg. Del mozzarellaen i grove stykker. Skær tomaterne i grove stykker og mariner dem med æbleeddike, lidt sukker, salt, peber og olivenolie.
- Anret de ristede brød på et fad og kom et stykke mozzarella på hvert stykke, lidt tomat, rucola og frisk basilikum.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/