Hyben/yoghurt-is

Hyben/yoghurt-is

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: 5 min.
  • Fryse-egnet
  • (ca. 1 liter)
  • 400 g hybenpuré
  • 175 g sukker
  • 1 spsk kartoffelmel
  • 3 spsk vand
  • 1/2 liter yoghurt naturel
  • Tilbehør:
  • Sprøde kager/vafler

  1. Kog puréen igennem med sukker. Rør kartoffelmel ud i koldt vand.
  2. Tag puréen af varmen og rør kartoffelmelet i.
  3. Hæld det i en skål til afkøling. Rør yoghurten i den afkølede hybenpuré og hæld den over i en plasticbøtte.
  4. Sæt den i fryseren 4-6 timer. Rør isen igennem et par gange undervejs.
  5. Server gerne med sprøde kager.