
Indonesiske kyllingespyd
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 20-60 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 stk. kyllingebryst
- Marinade:
- 1 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 1⁄4 tsk stødt chili
- 1⁄2 tsk stødt koriander
- 1 ⁄2 tsk stødt ingefær
- 1 spsk soja
- 1 tsk farin
- Dip:
- 3 spsk jordnøddesmør
- 1-2 spsk østerssovs
- ca. 1 dl vand
- 1 tsk sambal oelek eller 1 ⁄4 finthakket frisk chili
- Kør alle ingredienserne til marinaden sammen i en lille hurtighakker. Skær kødet i tynde skiver og vend dem i marinaden. Lad dem trække 20-60 min. i køleskab. Træk kødet på spyd og steg det under grillen i ovnen eller på en grillpande – ca. 5 min. på hver side. Server med dip: Rør jordnøddesmør sammen med de øvrige ingredienser