-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Is tiramisu
Den klassiske mascarponecreme er her erstattet med vaniljeis.
6-8 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: 3 min.
- Frysetid: 3 timer
- Fryse-egnet
- 50 g sukker
- ½ dl vand
- 1 spsk pulver-espressokaffe
- 12-16 ladyfingers, ca.
- 150 g (sprøde italienske kager)
- 1 l vaniljeis
- 2 spsk kakao
- 50 g mørk chokolade eller chokoladespåner
- 1. Kog sukker og vand til en lage. Tag gryden af varmen, rør espressopulver i og lad det afkøle. Tag isen ud af fryseren og lad den blive blød.
- 2. Dyp ladyfingers én ad gangen i kaffelagen og læg dem i bunden af en firkantet form (1½ liter). Bred halvdelen af isen over kagerne og sigt et tyndt lag kakao over.
- 3. Dyp de resterende kager i kaffelagen og læg dem ovenpå. Bred resten af isen over kagerne og pynt med høvlet chokolade eller chokoladespåner. Dækformen med film og sæt den i fryseren min. 3 timer.
- 4. Servér direkte fra formen – eller dyp den i varmt vand og vend desserten ud, så den kan anrettes på et fad.