Iskold agurkesuppe med mynte

Iskold agurkesuppe med mynte

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Trækketid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 agurk
  • ½ tsk salt
  • 30 g valnøddekerner
  • 1 lille fed hvidløg
  • ¼ l græsk yoghurt
  • 2 tsk citronsaft
  • ½-1 spsk jomfruolivenolie
  • salt og peber
  • frisk mynte

  1. Vask agurken, halver den på langs og skrab kernerne ud. Skær den i skiver, drys dem med salt og lad dem trække 20 min.
  2. Dryp agurkerne af i en sigte og blend demsammen med valnødder,hvidløg og yoghurt.
  3. Smag til med citronsaft, olivenolie, salt og peber og justér tykkelsen med iskoldt vand.
  4. Server med (friskhakket) mynte og evt. isterninger.