Italiensk torskefilet

Italiensk torskefilet

Hurtig og velsmagende italiensk torskefilet.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/bagetid: 15 min.
  • 300 g torskefilet
  • 2 gulerødder
  • 1 fennikel
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 fed hvidløg
  • frisk basilikum (eller persille)
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Feks. pasta og tomatpesto

  1. Rens grønsagerne og snit dem i meget tynde strimler.
  2. Riv lidt skal af citronen og bland det med knust hvidløg og hakket basilikum eller persille.
  3. Vend grønsagerne sammen med 1/2 spsk citronsaft, 1/2 spsk olivenolie, salt og peber og fordél grønsagerne på to stykker stanniol eller bagepapir.
  4. Dup fisken tør med køkkenrulle og læg den på grønsagerne. Drys med salt, peber og krydderblanding og dryp med resten af olivenolien. Luk stanniolen løst, men tæt, omkring fisken og læg pakkerne på en bageplade.
  5. Sæt dem i ovnen ved 210 grader i 12-15 min.
  6. Servér f.eks. med friskkogt pasta vendt med lidt tomatpesto.