-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
John Prices kanelæbler
Til denne enkle og velsmagendedessert brugteJohn Price pigeon ellercoxorange, der er et fastæble, ikke for surt ogikke for sødt. Men andreæblesorter kan naturligvisbruges her.
„Er der noget som etgrønt sommeræble, hvissaft kan væde kinderne,når man sætter tændernei? Det skulle dalige være et af vinterenssød/bitre pigeoner, derlyser op med dybpurpurfarve“
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Ovntid: 20-30 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- ca. 1 kg æbler
- ca. 100 g sukker
- 3-4 tsk stødt kanel
- 50 g smør
- Tilbehør:
- flødeskum
- Skræl æblerne, men kunhvis skallen er megethård. Stik kernehuset udog skær derefter æblernei tynde både. Fordel demtaglagt i smurte portionsformeeller i et smurt,ovnfast fad.
- Drys sukkerog kanel på og kom lidtsmørklatter på. Fortsætmed at lægge æbler i lagog drysse med kanel ogsukker.
- Kom smørklatterpå og sæt desserteni en 175-200 grader varmovn i 20-30 min. Servérdesserten lun med koldtflødeskum til.