Jordbær- og rabarberis

Jordbær- og rabarberis

Ingredienser

  • 125 g rabarber (små stykker)
  • lidt citronsaft
  • lidt vaniljekorn
  • 50 g jordbær (mindre tern)
  • multisød
  • 125 g åblomst vaniljeis
  • 5 g mandelflager
  • 25 g friske jordbær

  1. Kom rabarberne i en gryde. Tilsæt citronsaft og vaniljekorn, læg låg på og lad rabarbernekoge i deres egen saft. Vend jordbærrene i kompotten og smag til med multisød.Afkøl kompotten.
  2. Tag isen ud af fryseren, tø den let op og rør den sammen med kompotten.Frys den evt. i et par timer.
  3. Tørrist mandlerne på enpande. Anret isen med friske jordbær og mandelflager.
  4. Kalorier 204 kcal
  5. Protein 6 g (10%)
  6. Kulhydrat 37 g (61%)
  7. Fedt 9 g (29%)
  8. Kostfibre 6 g
  9. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Slank & Rask".
  10. Køb bogen - klik her