Jordnøddestykker
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 45 min.
- (ca. 25 stk.)
- 75 g sukker
- 200 g honning
- 300 g jordnøddesmør (peanutbutter)
- 125 g cornflakes (f.eks. branflakes)
- 50 g kokosmel
- 200 g lys chokolade (smeltet, tyktflydende konsistens)
- Pynt: 25 jordnødder
- Kog sukker og honning i en gryde.
- Tilsæt jordnøddesmør, og varm blandignen igennem, til den er glat.
- Tilsæt cornflakes og kokosmel. Lad massen afkøle.
- Rul den ud imellem to stykker bagepapir til 3-4 mm’s tykkelse.
- Skær ud i firkanter.
- Dyp hver firkant i smeltet chokolade, læg dem på bagepapir og pynt med en jordnød.
- Lad chokoladen størkne ca. 1 time.