Jordnøddestykker

Jordnøddestykker

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 45 min.
  • (ca. 25 stk.)
  • 75 g sukker
  • 200 g honning
  • 300 g jordnøddesmør (peanutbutter)
  • 125 g cornflakes (f.eks. branflakes)
  • 50 g kokosmel
  • 200 g lys chokolade (smeltet, tyktflydende konsistens)
  • Pynt: 25 jordnødder

  1. Kog sukker og honning i en gryde.
  2. Tilsæt jordnøddesmør, og varm blandignen igennem, til den er glat.
  3. Tilsæt cornflakes og kokosmel. Lad massen afkøle.
  4. Rul den ud imellem to stykker bagepapir til 3-4 mm’s tykkelse.
  5. Skær ud i firkanter.
  6. Dyp hver firkant i smeltet chokolade, læg dem på bagepapir og pynt med en jordnød.
  7. Lad chokoladen størkne ca. 1 time.