-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Julekrydrede sild
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Udvanding:
- 24 timer
- Trækketid:
- mindst 1 døgn
- Kogetid:
- 20 min.
- 4 spegesild (8 fileter eller lapper, udvandet 24 timer)
- Lage:
- 3 1/2 dl lagereddike
- 1 appelsin (fintrevet skal og saft)
- 1 citron (skal og saft)
- 1 hel kanelstang
- 5 kryddernelliker
- 3 laurbærblade
- 5 hele peberkorn
- 2 spsk sukker
- Tilbehør: friskkogte kartofler, persille og smør
- Udvand sildefileter i koldt vand, til vandet er klart.
- Kog en lage af eddike, skal og saft af appelsin og citron, krydderier og sukker.
- Køl lagen af, og lad fileterne trække i lagen mindst et døgn.
- Skær sildene i passende stykker ved servering.
- Anret med lune kartofler vendt i smør og hakket persille.