-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Julesalat med pigeoner
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- 1-2 julesalat
- 2-4 pigeoner
- 30 g valnødder
- 30 g rosiner
- 50-75 g blå ost
- Dressing:
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- salt og peber
- Skær stokken af julesalaten og skyl bladene i koldt vand. Tør dem og læg dem i en skål.
- Vask pigeonerne og skær dem i tynde både uden kernehus. Læg dem på salaten.
- Pisk citronsaft sammen med olivenolie, salt og peber og vend det i.
- Anret på to tallerkner og drys med valnødder, rosiner og brud af blå ost. Server som forret eller tilbehør.