Kål med mandler
Opskrift til 4 personer
1/3 rødkål
1/3 savoykål
1/3 spidskål (alle slags kål kan bruges)
1 fed hvidløg
2 cm ingefær
1 chili
75 g mandler
4-5 spsk tamari (mørk og tykflydende sojasauce fremstillet af sojabønner, der ikke er så salt som almindelig soya)
Sådan laver du kål med mandler:
Snit alle kålene i fine strimler. Pil hvidløgsfeddet, og skræl ingefæren. Skær hvidløg, ingefær og chili i skiver. Kom mandlerne i en gryde sammen med tamarien og skiverne af hvidløg, ingefær og chili. Lad det koge sammen til mandlerne er helt kogt ind i tamarien. De skal være dejligt klistrede.
Vend kålen sammen med de tamariristede mandler. Nu har du en lækker, velsmagende salat, som er meget sund.
Annonse
Tip! Tilsæt evt. ekstra tamari og server med det samme.