wok

Kalkun i wok

Lækker hverdagsmad af sunde råvarer...

4

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft stødt peber
  • 1 tsk flaget havsalt
  • 1 tsk chiliflager
  • 2 løg i tynde både
  • 500 g kalkunbrystfilet
  • 3 stilke snittet bladselleri
  • 3 spsk sweet chilisauce
  • frisk koriander, mynte og persille
  • lime
  • 400 g fuldkornsnudler

Sådan gør du:

  1. Varm olien i en wok eller stor sauterepande. Rist peber, havsalt og chili kort heri og kom derefter løg og kalkunkød i panden. Steg ved god varme − og under omrøring i 5 minutter. Bland bladsellerien ved og steg videre i yderligere 2 minutter. Smag til med salt og peber, rør chilisaucen i, drys retten med kryddergrønt og server den med chilisauce, lime og fuldkornsnudler.
  2. ENERGI PR. PERSON: 630 kcal, fedt 20%, protein 28%, kulhydrat 52%7%