Kalkun i wok
Lækker hverdagsmad af sunde råvarer...
4
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk groft stødt peber
- 1 tsk flaget havsalt
- 1 tsk chiliflager
- 2 løg i tynde både
- 500 g kalkunbrystfilet
- 3 stilke snittet bladselleri
- 3 spsk sweet chilisauce
- frisk koriander, mynte og persille
- lime
- 400 g fuldkornsnudler
Sådan gør du:
- Varm olien i en wok eller stor sauterepande. Rist peber, havsalt og chili kort heri og kom derefter løg og kalkunkød i panden. Steg ved god varme − og under omrøring i 5 minutter. Bland bladsellerien ved og steg videre i yderligere 2 minutter. Smag til med salt og peber, rør chilisaucen i, drys retten med kryddergrønt og server den med chilisauce, lime og fuldkornsnudler.
- ENERGI PR. PERSON: 630 kcal, fedt 20%, protein 28%, kulhydrat 52%7%