Kalvekød med soltørrede tomater
En utroligt velsmagende ret, der gør det lækre kalvekød endnu mere spændende.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- 25 g soltørrede tomater
- 11/2 dl kogende vand
- 1 løg (finthakket)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 125 g champignoner (skiver)
- 1 spsk olivenolie
- 1/2 dl Marsala eller
- anden hedvin
- 2 kalveschnitzler eller koteletter
- 15 g smør
- frisk rosmarin
- salt og peber
- Tilbehør: ris, kartofler eller pasta samt grønsager
- Hak de soltørrede tomater fint og overhæld dem med kogende vand.
- Svits løg, hvidløg og champignoner i olie. Tilsæt soltørrede tomater med væske samt vin og lad det simre 5 min.
- Drys kalveschnitzlerne med salt og peber og brun dem på en pande med smør. Læg rosmarin ved og hæld tomatsovsen over.
- Lad det simre 5 min. under låg, smag til med salt og peber og servér med ris, kartofler eller pasta samt grønsager.