Kalvekød med soltørrede tomater

Kalvekød med soltørrede tomater

En utroligt velsmagende ret, der gør det lækre kalvekød endnu mere spændende.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • 25 g soltørrede tomater
  • 11/2 dl kogende vand
  • 1 løg (finthakket)
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 125 g champignoner (skiver)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/2 dl Marsala eller
  • anden hedvin
  • 2 kalveschnitzler eller koteletter
  • 15 g smør
  • frisk rosmarin
  • salt og peber
  • Tilbehør: ris, kartofler eller pasta samt grønsager

  1. Hak de soltørrede tomater fint og overhæld dem med kogende vand.
  2. Svits løg, hvidløg og champignoner i olie. Tilsæt soltørrede tomater med væske samt vin og lad det simre 5 min.
  3. Drys kalveschnitzlerne med salt og peber og brun dem på en pande med smør. Læg rosmarin ved og hæld tomatsovsen over.
  4. Lad det simre 5 min. under låg, smag til med salt og peber og servér med ris, kartofler eller pasta samt grønsager.