Kalveruller med blå ost

En god, fyldig aftensmad med kalvekød

Ingredienser

  • 2 hele, røde peberfrugter (ca. 100 g tilberedt)
  • 25 g blå ost (30+)
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 25 g hakket skalotteløg
  • 30 g hakkede valnødder
  • 2 spsk hakket persille
  • 85 g tyndt skåret kalvekød
  • 5 g olie til stegning
  • 5 g olie
  • lidt vineddike
  • lidt salat

Sådan gør du:

  1. Kom peberfrugterne hele i en 250° varm ovn. Bag dem, til skindet er mørkt og boblende. Læg dem herefter i en skål med køkkenfilm over i ca. et kvarter. (Så skindet kan løsne sig). Pil skindet af og fjern indmaden.
  2. Del peberfrugterne i ca. 3 cm brede strimler. Lav en blanding af blå ost, hakket hvidløg, skalotteløg, nødder og persille. Smuldr det godt sammen – eventuelt i en minihakker. Læg kalvekødet fladt ud – bank det gerne endnu fladere ud. Læg cirka halvdelen af peberfrugtstrimlerne og osteblandingen på. Rul det sammen, og saml det med små træspyd eller kødnåle.
  3. Varm fedtstoffet på en pande. Steg rullerne ved høj varme, til kødet er brunt på alle sider. Blend den resterende del af peberfrugtstrimlerne med olie og vineddike til en sauce. Server rullerne med saucen og lidt sprød salat.
  4. Kalorier: 555 kcal
  5. Protein: 36 g (25 procent)
  6. Kulhydrat: 21 g (15 procent)
  7. Fedt: 38 g (60 procent)
  8. Kostfibre 5 g
  9. Vil du gerne tabe dig? Tilmeld dig ALT for damernes Slankeklub her