-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Kammuslinger a la Provence
4
Ingredienser
- 16 kammuslinger
- lidt olivenolie til stegning.
- Provence-grøntsager:
- 1 finthakket fed hvidløg
- 1 finthakket lille løg
- ½ aubergine i meget små tern
- 4 spsk olivenolie
- ½ courgetter i meget små tern
- 2 tomater skåret i meget små tern
- 2 spsk finthakket persille
- 1 tsk fint revet citronskal
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Sautér hvidløg, løg, auberginer i olivenolie på en pande i 5 minutter, tilsæt courgette og tomat og rist 5 minutter mere, inden persillen og citronskallen røres i, og der smages til med salt og peber.
- Steg imens kammuslingerne i lidt olie 3-4 minutter på hver side.
- Anret kammuslinger på tallerkener, fordel grøntsagerne henover og servér straks evt. med godt brød.