-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Kanelæbler
Ingredienser
- 2 æbler
- lidt citronsaft
- 15 g abrikosmarmelade (kalorielet)
- Kanelremonce
- 15 g DDV Plante 70
- ½ tsk stødt kanel
- lidt vanillekorn
- DDV yoghurt
- Del æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i tynde både. Læg dem i en ovnfast skål.
- Pres lidt citronsaft over, så de ikke bliver brune og fordel marmeladen ovenpå æblerne.
- Bag æblerne i en varm ovn ved 200° i ca. 15 minutter.
- Rør fedtstoffet med kanel og vanillekorn.
- Kom kanelremoncen ovenpå de færdigbagte varme æbler, så den smelter.
- Server den kolde yoghurt til den lune dessert. Pynt eventuelt med lidt kanel.