-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Kærnemælksfromage med rabarber og ingefærknas
Prøv en lækker fromage lavet på kærnemælk og top med lækkert knas af rabarber og ingefær.
(6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Kogetid: 5 min.
- Køletid: 3 timer
- Ikke fryse-egnet
- Rabarber:
- 500 g rabarberstilke (skåret i 3 cm’s snitter)
- 150 g rørsukker
- Fromage:
- 1 stang vanilje
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 3 spsk sukker
- 4 blade husblas
- ½ l økologisk kærnemælk
- 2 pasteuriserede æggehvider
- 3 spsk sukker
- 1 dl piskefløde
- Krymmel:
- 4-6 ingefærkager
- Bland rabarber med rørsukker i en gryde og varm det op under låg. Tag låget af og lad frugten simre akkurat mør (ca. 5 min.). Hæld det straks i en skål til afkøling.
- Fromage: Flæk vaniljestangen,skrab kornene ud og pisk dem sammenmed sukker og æggeblommer. Udblødhusblassen i koldt vand, knug vandet af den og smelt den i 1 dlkærnemælk ved meget svag varme.
- Tag gryden af varmen og tilsæt resten af kærnemælkenlidt ad gangen.Rør kærnemælken i æggeblommemassen.Pisk æggehviderne stive med sukker og pisk fløden til skum. Vend æggehvider og flødeskumi kærnemælksblandingen,når denbegynder at stivne.
- Fordel rabarber og fromagei dessertglas ogstil dem koldt min. 3 timer.
- Knus ingefærkagerne groft og drys dem over desserterne inden servering.