Karrykartoffelsuppe med bacon

Karrykartoffelsuppe med bacon

En lækker og mættende ret, der smager allerbedst, når den serveres en kold dag.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 18 min.
  • 1 løg (finthakket)
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 spsk olie
  • 2 tsk karry
  • 400 g kartofler (i terninger)
  • ¾ liter bouillon
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • 75 g bacon (i skiver)
  • 2 spsk cremefraiche
  • brød

  1. Steg løg og hvidløg bløde og blanke i olie og tilsæt karry. Steg 1 min. og vend kartoffelternene i.
  2. Tilsæt bouillon og lad suppen simre, til kartoflerne er møre — ca. 15 min.
  3. Steg baconskiverne sprøde på en tør pande og dryp af på køkkenrulle.
  4. Blend halvdelen af suppen jævn og rør den tilbage i resten.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Servér i varme tallerkner med cremefraiche, knust bacon og brød.