Karrykartoffelsuppe med bacon
En lækker og mættende ret, der smager allerbedst, når den serveres en kold dag.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 18 min.
- 1 løg (finthakket)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 1 spsk olie
- 2 tsk karry
- 400 g kartofler (i terninger)
- ¾ liter bouillon
- salt og peber
- Tilbehør:
- 75 g bacon (i skiver)
- 2 spsk cremefraiche
- brød
- Steg løg og hvidløg bløde og blanke i olie og tilsæt karry. Steg 1 min. og vend kartoffelternene i.
- Tilsæt bouillon og lad suppen simre, til kartoflerne er møre — ca. 15 min.
- Steg baconskiverne sprøde på en tør pande og dryp af på køkkenrulle.
- Blend halvdelen af suppen jævn og rør den tilbage i resten.
- Smag til med salt og peber.
- Servér i varme tallerkner med cremefraiche, knust bacon og brød.