Kartoffelsalat med hytteost

Kartoffelsalat med hytteost

Brug de nye kartofler i en skøn kartoffelsalat med hyttost, tomater og blåskimmelost.

Ca. 4 personer

Ingredienser

  • Kogetid: 15-18 min.
  • Arbejdstid: 30 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 750 g kogte, skrubbede nye kartofler
  • ½ dl piskefløde
  • 2-3 spsk blåskimmelost
  • 1 bæger hytteost (200 g)
  • 500 g tomater (stykker)
  • ½ agurk (stykker)
  • 3-4 forårsløg (fintsnittede)
  • salt og friskkværnet peber

  1. Pisk fløde med blåskimmelosttil jævn konsistensog tilsæt hytteost.
  2. Kom tomater og agurk idressingen sammen medforårsløg og smag til medsalt og peber. Vend dekolde kartofler i salaten.