salat

Kartoffelsalat med røget fisk

Dejlig forårsret med masser af C-vitaminer fra de første nye kartof ler.

4

Ingredienser

  • 500 g små, nye, kogte og pillede kartofler
  • 100 g sugarsnaps
  • 1,5 dl optøede fryseærter
  • 1 bdt. snittede radiser
  • 1 håndfuld feldsalat eller
  • babyspinat
  • 1 bdt. dild
  • 300 g varmrøget laks
  • DRESSING:
  • 1 dl syrnet fløde 6%
  • 1 dl ravigotte-sennep
  • salt, peber
  • 2 spsk fintskåret dild

Sådan gør du:

  1. Skær kartoflerne i halve og snit de sprøde sugarsnaps på langs. Bland alle ingredienser til salaten med laksen − plukket i mindre stykker. Rør dressingen sammen, smag den til med salt, peber og dild og server den til salaten.
  2. Energi pr. person: 320 kcal, fedt 28%, protein 31%, kulhydrat 41%