Klassisk cheeseburger

Klassisk cheeseburger

Prøv en klassisk cheeseburger med worcestershiresovs tomater og syltede agurker.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • 250 g hakket oksekød
  • 1 tsk worcestershiresovs
  • salt og peber
  • 1 løg
  • 1/2 spsk olie
  • 2 skiver ost
  • 2 burgerboller
  • 4 salatblade
  • 1-2 tomater
  • 1-2 syltede agurker

  1. Ælt kødet sammen med 1 spsk revet løg, worcestershiresovs, salt og peber.
  2. Form det til 2 flade bøffer. 
  3. Skær resten af løget i tynde skiver. Steg løgene bløde på en pande med olie og hold dem varme.
  4. Steg bøfferne på panden 2-3 min. på hver side. Læg en skive ost på hver bøf og lad den smelte lidt.
  5. Lun bollerne og flæk dem. Læg salatblade, tomatskiver og bøffer på underbollen.
  6. Fordél de bløde løg og skivede syltede agurker ovenpå og slut af med overbollen.