Klassisk cheeseburger
Prøv en klassisk cheeseburger med worcestershiresovs tomater og syltede agurker.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 10 min.
- 250 g hakket oksekød
- 1 tsk worcestershiresovs
- salt og peber
- 1 løg
- 1/2 spsk olie
- 2 skiver ost
- 2 burgerboller
- 4 salatblade
- 1-2 tomater
- 1-2 syltede agurker
- Ælt kødet sammen med 1 spsk revet løg, worcestershiresovs, salt og peber.
- Form det til 2 flade bøffer.
- Skær resten af løget i tynde skiver. Steg løgene bløde på en pande med olie og hold dem varme.
- Steg bøfferne på panden 2-3 min. på hver side. Læg en skive ost på hver bøf og lad den smelte lidt.
- Lun bollerne og flæk dem. Læg salatblade, tomatskiver og bøffer på underbollen.
- Fordél de bløde løg og skivede syltede agurker ovenpå og slut af med overbollen.