Knasende kyllingelår med salat

Knasende kyllingelår med salat

Sprøde kyllingelår er et sikkert hit hos både børn og voksne.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 45 min.
  • 8 kyllingeunderlår (ca. 800 g)
  • 1 æg
  • 2 dl fuldkornscornflakes (ca. 40 g)
  • 1 tsk. paprika
  • evt. ¼ tsk. stødt sød chili
  • salt og peber
  • Tilbehør: salat og fuldkornspasta

  1. Tø kyllingelårene op, hvis de er frosne. Fjern skindet.
  2. Pisk ægget sammen.
  3. Kom cornflakes i en plastikpose, knus dem groft, og bland dem med paprika, chili, salt og peber.
  4. Vend kyllingelårene i sammenpisket æg og derefter i cornflakesblandingen.
  5. Læg lårene på en bageplade med bagepapir, og steg dem ved 200 grader i 40-45 min., til de er gennemstegte.
  6. Servér de sprøde kyllingelår med salat og pasta.
  7. Tip: Et kyllingelår er også lækkert til madpakken sammen med rugbrød og grønsager.