Kød- og kålpande med sursød sovs
En nem kød- og kålpanderet med sursød sovs.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- 200 g hakket kalve- og/eller svinekød, 6-8%
- 1 spsk olivenolie
- 1 løg (finthakket)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 300 g hvidkål (fintsnittet)
- 1 dåse hakkede tomater, 400 g
- 2 dl vand
- 4 abrikoser (fintsnittede)
- 2 spsk rosiner
- 1 spsk sirup
- 1 spsk soja
- 1-2 spsk citronsaft eller eddike
- salt og peber
- Tilbehør:
- persille og kartofler eller ris
- Brun kødet på en stor pande med olie og tilsæt løg, hvidløg, salt og peber.
- Steg under omrøring et par min. og tilsæt kålen. Steg under omrøring ca. 5 min. og tilsæt de øvrige ingredienser.
- Lad retten simre til kålen er mør – ca. 10 min.
- Server med hakket persille, kartofler eller ris.