-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Kødboller i tomatsovs
Lækker hverdagsret med italienske fornemmelser.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 25 min.
- 250 g hakket kalvekød (eller okse, svin, eller lam)
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 peberfrugt
- 1 tsk paprika
- 1 dl havregryn (eller rasp)
- 1 lille æg
- salt og peber
- 1 spsk olie
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl vand
- Tilbehør: pasta eller ris
- Hak løg, hvidløg og peberfrugt og bland det sammen med paprika.
- Ælt halvdelen sammen med kødet og tilsæt havregryn, æg, salt og peber.
- Steg resten af grønsagerne i en gryde med olie 5 min. og tilsæt hakkede tomater og vand. Giv sovsen et opkog.
- Form farsen til små kødboller og læg dem i sovsen én ad gangen. Lad dem simre i sovsen ca. 20 min. – tilsæt evt. lidt vand undervejs. Smag til med salt og peber og servér med ris eller pasta.