
Kokosparfait med bær
Ordet parfait er fransk ogbetyder perfekt eller fuldkommen.Det bruges ogsåom bl.a. denne type is.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Indfrysningstid: ca. 3 timer
- 2 pasteuriserede æggeblommer (det svarer til 1 lille bæger)
- 50 g sukker
- 2 1⁄2 dl piskefløde (pisket til flødeskum)
- 75 g kokosmel
- Tilbehør: blåbær og hindbær
- Pisk æggeblommer ogsukker, til det er hvidt ogskummende, ca. 5-10 min.Vend letpisket flødeskum iæggemassen med en dejskraber.
- Tilsæt halvdelen afkokosmelet. Hæld det i enliterform. Stil det i fryserenca. 3 timer, til isen er næstenstiv.
- Skær den i skiverog lad dem blive lidt bløde,før de serveres med et dryskokosmel og bær.