Opskrift på kold agurkesuppe

Kold agurkesuppe

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    530 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    48 %

4

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 2 store agurker
  • 1 bdt. frisk mynte
  • 6 dl kold hønsebouillon
  • 400 g græsk yoghurt 2%
  • Salt, peber
  • 100 g groft brød
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 200 g feta 40+
  • 400 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Skær agurkerne i mindre stykker og kom dem i en blender sammen med mynteblade, bouillon og yoghurt. Blend suppen og smag til med salt og peber.
  2. Skær brødet i tern og rist det i olie tilsat knust hvidløg.
  3. Skær fetaen i tern på størrelse med brødet og fordel på spyd.
  4. Servér spyddene til suppen sammen med ekstra brød.

Tip

Suppen er utrolig læskende og kan sagtens nydes som en lille grøntsagsshake uden topping