Kold agurkesuppe
Næringsindhold
- Energi pr. person:530 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:24 %
- Kulhydrat:48 %
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 2 store agurker
- 1 bdt. frisk mynte
- 6 dl kold hønsebouillon
- 400 g græsk yoghurt 2%
- Salt, peber
- 100 g groft brød
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 200 g feta 40+
- 400 g groft brød.
Sådan gør du
- Skær agurkerne i mindre stykker og kom dem i en blender sammen med mynteblade, bouillon og yoghurt. Blend suppen og smag til med salt og peber.
- Skær brødet i tern og rist det i olie tilsat knust hvidløg.
- Skær fetaen i tern på størrelse med brødet og fordel på spyd.
- Servér spyddene til suppen sammen med ekstra brød.