-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Kold kartoffelsalat
Der er intet som den gode klassiske kolde kartoffelsalat som tilbehør til sommerens grillretter og buffetter.
Ca. 4 personer
Ingredienser
- Kogetid: 15-18 min.
- Arbejdstid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 kg kogte, skrubbede nye kartofler
- 150 g god mayonnaise
- 1 spsk dijonsennep
- 1 dl ymer
- 2 spsk løg (fintrevet)
- 1 dl krydderurter (f.eks. dild, purløg og persille, finthakket)
- salt og friskkværnet
- peber
- Rør mayonnaise medsennep, ymer, løg ogkrydderurter.
- Vend dethele sammen og smag tilmed salt og peber.