-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Kold tun med radiser, frisk chili og brøndkarse
4
Ingredienser
- 200 g frisk tun
- Saft af 1 appelsin
- Saft af ½ lime
- Salt
- 2 dl sesamfrø
- Hvid peber
- Lille bundt radiser, finthakkede
- 1 frisk chili, finthakket
- 3 spsk brøndkarse
- ½ spsk sesamolie
Sådan gør du
- Vend tunen i citronsaft, limesaft, salt og hvid peber. Rul den derefter i sesamfrø og steg den for meget høj varme, så alle kanter bliver sprøde, men fisken stadig er rå indeni – cirka 5-7 minutter i alt.
- Køl tunen lidt af og læg den derefter i en plasticpose med resten af citron- og limesaften. Luk posen og læg den på køl, til fisken er helt kold. Skær derefter tunen i tynde skiver og anret på et fad med radiser, chili og brøndkarse. Dryp med sesamolie, lidt citronsaft og giv et par kværn peber.