-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Kold tun med radiser, frisk chili og brøndkarse
4
Ingredienser
- 200 g frisk tun
- Saft af 1 appelsin
- Saft af ½ lime
- Salt
- 2 dl sesamfrø
- Hvid peber
- Lille bundt radiser, finthakkede
- 1 frisk chili, finthakket
- 3 spsk brøndkarse
- ½ spsk sesamolie
Sådan gør du
- Vend tunen i citronsaft, limesaft, salt og hvid peber. Rul den derefter i sesamfrø og steg den for meget høj varme, så alle kanter bliver sprøde, men fisken stadig er rå indeni – cirka 5-7 minutter i alt.
- Køl tunen lidt af og læg den derefter i en plasticpose med resten af citron- og limesaften. Luk posen og læg den på køl, til fisken er helt kold. Skær derefter tunen i tynde skiver og anret på et fad med radiser, chili og brøndkarse. Dryp med sesamolie, lidt citronsaft og giv et par kværn peber.