Konfektkugler med chokolade og krymmel
Ca 25 stk
Ingredienser
- Arbejdstid: ca. 30 min.
- Konfektkuglerne kan opbevares køligt i flere dage, men ikke fryses.
- 150 g ren rå marcipan
- 50 g tørrede abrikoser finthakkede)
- 50 g nougat (blød)
- Overtrækschokolade:
- 1 dl piskefløde
- 125 g mørk chokolade (stykker)
- Drys: kagekrymmel
- ca. 25 tandstikkere (eller andre små pinde)
- Bland marcipan med abrikoser og del det i 25 små stykker.
- Skær nougaten ud i 25 småstykker og sæt dem i køleskabet, til de er helt kolde.
- Pak et stykke af marcipanblandingenomkring hvert stykke nougat og tril til kugler.
- Sæt dem i køleskabet.
- Overtrækschokolade: Varm fløden op til kogepunktet og rør chokoladen i.
- Rør til passende tyktflydendekonsistens.
- Dyp marcipankuglerne i overtrækschokoladen og drys med kagekrymmel.