Konfektkugler med chokolade og krymmel

Konfektkugler med chokolade og krymmel

Ca 25 stk

Ingredienser

  • Arbejdstid: ca. 30 min.
  • Konfektkuglerne kan opbevares køligt i flere dage, men ikke fryses.
  • 150 g ren rå marcipan
  • 50 g tørrede abrikoser finthakkede)
  • 50 g nougat (blød)
  • Overtrækschokolade:
  • 1 dl piskefløde
  • 125 g mørk chokolade (stykker)
  • Drys: kagekrymmel
  • ca. 25 tandstikkere (eller andre små pinde)

  1. Bland marcipan med abrikoser og del det i 25 små stykker.
  2. Skær nougaten ud i 25 småstykker og sæt dem i køleskabet, til de er helt kolde.
  3. Pak et stykke af marcipanblandingenomkring hvert stykke nougat og tril til kugler.
  4. Sæt dem i køleskabet.
  5. Overtrækschokolade: Varm fløden op til kogepunktet og rør chokoladen i.
  6. Rør til passende tyktflydendekonsistens.
  7. Dyp marcipankuglerne i overtrækschokoladen og drys med kagekrymmel.