Grillet kotelet med coleslaw

Grillet kotelet med coleslaw

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    670 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    22 %
  • Kulhydrat:
    50 %

4

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter a 125 g
  • 2 tsk rapsolie
  • salt, peber
  • citrontimian eller rosmarin.
  • Spidskål-slaw:
  • 2 røde udkernede, fintsnittede æbler
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 1 groftreven gulerod
  • 1 bdt dild
  • 25 g velafdryppede kapers
  • 25 g lyse rosiner.
  • Dressing:
  • 1 dl cremefraiche 9%
  • 2 spsk mayonnaise light
  • ½ tsk karry
  • 2 tsk dijonsennep.
  • Foliekartofler på grill:
  • 800 g små nye kartofler
  • 2 spsk rapsolie
  • 1 lille bdt citrontimian.

Sådan gør du

  1. Pensl kødet med olie, gnid det med krydderier og lad det trække.
  2. Bland æble, kål og gulerod i en skål med dild, kapers og rosiner.
  3. Pisk dressingen sammen, smag den til og vend den med salaten.
  4. Vend kartoflerne med krydderurter og salt, pak dem i dobbelte stykker folie og læg dem på grillen 15-20 minutter.
  5. Grill koteletterne over gode gløder 3-4 minutter på hver side alt efter tykkelse.
  6. Servér kødet med salat og grillkartofler samt brød.