Grillet kotelet med coleslaw
Næringsindhold
- Energi pr. person:670 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:22 %
- Kulhydrat:50 %
4
Ingredienser
- 4 svinekoteletter a 125 g
- 2 tsk rapsolie
- salt, peber
- citrontimian eller rosmarin.
- Spidskål-slaw:
- 2 røde udkernede, fintsnittede æbler
- 300 g fintsnittet spidskål
- 1 groftreven gulerod
- 1 bdt dild
- 25 g velafdryppede kapers
- 25 g lyse rosiner.
- Dressing:
- 1 dl cremefraiche 9%
- 2 spsk mayonnaise light
- ½ tsk karry
- 2 tsk dijonsennep.
- Foliekartofler på grill:
- 800 g små nye kartofler
- 2 spsk rapsolie
- 1 lille bdt citrontimian.
Sådan gør du
- Pensl kødet med olie, gnid det med krydderier og lad det trække.
- Bland æble, kål og gulerod i en skål med dild, kapers og rosiner.
- Pisk dressingen sammen, smag den til og vend den med salaten.
- Vend kartoflerne med krydderurter og salt, pak dem i dobbelte stykker folie og læg dem på grillen 15-20 minutter.
- Grill koteletterne over gode gløder 3-4 minutter på hver side alt efter tykkelse.
- Servér kødet med salat og grillkartofler samt brød.