Kotelet med grov salat
Næringsindhold
- Energi pr. person:650 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:24 %
- Kulhydrat:46 %
4
Ingredienser
- 4 små, tykke svinekoteletter a 125 g
- salt, peber
- 2 tsk olivenolie.
- 1½ dl perlerug
- 1 spsk rapskimolie
- 3 grofthakkede gulerødder
- 1 hakket rødløg, evt. salatløg
- 2 spsk hakket mynte
- 2-3 spsk syltet citron.
- 300 g brød.
Sådan gør du
- Drys kødet med salt og peber.
- Kog perlerugen efter anvisningen på pakningen, lad den dryppe af, bland og smag den til med de øvrige ingredienser.
- Steg koteletterne gyldne 3-4 minutter på hver side, alt efter tykkelse og servér dem med den grove salat og brød.
- TIP: Syltet citron købes på glas, f.eks. i Magasin Mad & Vin.