Opskrift på kotelet med grov salat

Kotelet med grov salat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    46 %

4

Ingredienser

  • 4 små, tykke svinekoteletter a 125 g
  • salt, peber
  • 2 tsk olivenolie.
  • 1½ dl perlerug
  • 1 spsk rapskimolie
  • 3 grofthakkede gulerødder
  • 1 hakket rødløg, evt. salatløg
  • 2 spsk hakket mynte
  • 2-3 spsk syltet citron.
  • 300 g brød.

Sådan gør du

  1. Drys kødet med salt og peber.
  2. Kog perlerugen efter anvisningen på pakningen, lad den dryppe af, bland og smag den til med de øvrige ingredienser.
  3. Steg koteletterne gyldne 3-4 minutter på hver side, alt efter tykkelse og servér dem med den grove salat og brød.
  4. TIP: Syltet citron købes på glas, f.eks. i Magasin Mad & Vin.