Koteletter med rugbrødsskorpe
Prøv en anderledes opskrift på koteletter.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 15 min.
- 50 g revet rugbrød
- 1 lille fed hvidløg
- 1 tsk friskhakket eller 1/2 tsk tørret salvie (dild eller estragon kan også anvendes)
- 1 spsk olivenolie
- 2 store koteletter
- 2-3 tsk Dijonsennep
- salt og peber
- Tilbehør: f.eks. en grønsagsblanding med pasta
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Bland revet rugbrød med knust hvidløg, salvie, salt og peber og rist det.
- Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie ca. 2 min. på hver side.
- Læg dem i et ovnfast fad og smør oversiden med sennep.
- Drys rugbrødsblandingen over og sæt fadet i ovnen ca. 10 min.