Koteletter med rugbrødsskorpe

Koteletter med rugbrødsskorpe

Prøv en anderledes opskrift på koteletter.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 15 min.
  • 50 g revet rugbrød
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 tsk friskhakket eller 1/2 tsk tørret salvie (dild eller estragon kan også anvendes)
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 store koteletter
  • 2-3 tsk Dijonsennep
  • salt og peber
  • Tilbehør: f.eks. en grønsagsblanding med pasta

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Bland revet rugbrød med knust hvidløg, salvie, salt og peber og rist det.
  3. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie ca. 2 min. på hver side.
  4. Læg dem i et ovnfast fad og smør oversiden med sennep.
  5. Drys rugbrødsblandingen over og sæt fadet i ovnen ca. 10 min.