Koteletter med tranebær og rosenkål

Koteletter med tranebær og rosenkål

Saftig kotelet med spændende tilbehør.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge/stegetid: 12-15 min.
  • 2 koteletter
  • salt og peber
  • 15 g smør
  • 1-2 skalotteløg (fintsnittet)
  • 1/2 spsk olie
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 125 g tranebær
  • 1 dl bouillon
  • 1-2 spsk rørsukker
  • 1 tsk timian (friskhakket eller tørret)
  • Tilbehør:
  • F.eks. stegte kartofler og rosenkål

  1. Dup koteletterne tørre og krydr dem med salt og peber. Brun dem på en pande med smør 1-2 min. på hver side. Skru ned for varmen og lad dem stege yderligere ca. 4 min. på hver side.
  2. Svits skalotteløg i en gryde med olie og hæld vineddiken på. Lad det koge helt væk og tilsæt så tranebær og bouillon. Lad sovsen simre, til bærrene begynder at briste. Tilsæt sukker og timian og smag til med salt og peber.
  3. Anret koteletterne med den varme sovs og tilbehøret.