Krydderurterouletter
En nem og god opskrift på krydderurterouletter.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Stege/kogetid: 20 min.
- 250-300 g hakket kalvekød
- krydderurter (f.eks. persille, timian, basilikum)
- 1 æg
- 50 g rasp
- olie/smør
- 1 lille spidskål
- 15 g smør
- 2 spsk mel
- salt og peber
- Tilbehør:
- Stuvet spidskål
- Skyl en håndfuld krydderurter og hak dem. Skær kålhovedet ud i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand ca. 15 min.
- Smelt smør i en gryde, rør melet i og spæd med ca. 3 dl kålvand. Kog sovsen igennem min. 10 min. og smag til med salt og peber.
- Lad kålen dryppe godt af og vend den i sovsen sammen med halvdelen af de hakkede krydderurter.
- Ælt det hakkede kød sammen med resten af de hakkede krydderurter, salt og peber. Form det til 4 ruller og paner dem i sammenpisket æg og rasp.
- Steg dem på en pande med smør og olie – i alt ca. 12 min