Krydderurterouletter

Krydderurterouletter

En nem og god opskrift på krydderurterouletter.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Stege/kogetid: 20 min.
  • 250-300 g hakket kalvekød
  • krydderurter (f.eks. persille, timian, basilikum)
  • 1 æg
  • 50 g rasp
  • olie/smør
  • 1 lille spidskål
  • 15 g smør
  • 2 spsk mel
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Stuvet spidskål

  1. Skyl en håndfuld krydderurter og hak dem. Skær kålhovedet ud i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand ca. 15 min.
  2. Smelt smør i en gryde, rør melet i og spæd med ca. 3 dl kålvand. Kog sovsen igennem min. 10 min. og smag til med salt og peber.
  3. Lad kålen dryppe godt af og vend den i sovsen sammen med halvdelen af de hakkede krydderurter.
  4. Ælt det hakkede kød sammen med resten af de hakkede krydderurter, salt og peber. Form det til 4 ruller og paner dem i sammenpisket æg og rasp.
  5. Steg dem på en pande med smør og olie – i alt ca. 12 min