Krydret fiskegryde
Vi skal huske at spise fisk 2 gange om ugen - her er en dejlig opskrift på en krydret version.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- 300 g rødspættefileter
- salt og peber
- 1 løg (finthakket)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 1 spsk olivenolie
- 1 grøn peberfrugt (i tern)
- 300-400 g kartofler (i tern eller både)
- 1 frisk chili
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl hvidvin, bouillon eller vand
- 1 laurbærblad
- frisk eller tørret timian
- Tilbehør:
- Brød
- Krydr fileterne med salt og peber, rul dem sammen og sæt dem i køleskabet.
- Svits løg og hvidløg bløde i olivenolie og tilsæt peberfrugt, kartofler og fintsnittet chili (uden frø og mellemvægge).
- Vend rundt og tilsæt tomater, hvidvin og krydderier. Lad retten simre, til kartofler og grønsager er møre - ca. 15 min.
- Vend fisken i gryden og lad den varme med ca. 5 min. Smag til med salt og peber og servér i dybe tallerkner med brød.