Krydret fiskegryde

Krydret fiskegryde

Vi skal huske at spise fisk 2 gange om ugen - her er en dejlig opskrift på en krydret version.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • 300 g rødspættefileter
  • salt og peber
  • 1 løg (finthakket)
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 grøn peberfrugt (i tern)
  • 300-400 g kartofler (i tern eller både)
  • 1 frisk chili
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl hvidvin, bouillon eller vand
  • 1 laurbærblad
  • frisk eller tørret timian
  • Tilbehør:
  • Brød

  1. Krydr fileterne med salt og peber, rul dem sammen og sæt dem i køleskabet.
  2. Svits løg og hvidløg bløde i olivenolie og tilsæt peberfrugt, kartofler og fintsnittet chili (uden frø og mellemvægge).
  3. Vend rundt og tilsæt tomater, hvidvin og krydderier. Lad retten simre, til kartofler og grønsager er møre - ca. 15 min.
  4. Vend fisken i gryden og lad den varme med ca. 5 min. Smag til med salt og peber og servér i dybe tallerkner med brød.