Kylling med persille og hvidløg

Kylling med persille og hvidløg

Dejlig og nem mad, som hele familien kan lide.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 35 min.
  • 1 bk. kyllinge-overlår (eller 1 fersk kylling delt i 4)
  • 1 stort bundt persille
  • 4-8 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • brød og salat

  1. Skyl og nip persillen.
  2. Pil hvidsløgsfeddene, og skær dem i flager.
  3. Læg persillen i bunden af en passende bradepande, og dæk med kyllingestykkerne.
  4. Skub hvidløgsflagerne ind under skindet på kyllingestykkerne. Pensl med olie, og drys med salt og peber.
  5. Stil bradepanden i ovnen ved 210 grader i ca. 35 min., eller til kødet er helt gennemstegt. Servér kyllingen med brød og salat.