Kylling-pastasalat
Fyldig og sprød salat.
Næringsindhold
- Energi pr. person:396 Kcal
- Fedt:16 %
- Protein:28 %
- Kulhydrat:56 %
4
Ingredienser
- 300 g kyllingefilet
- 200 g fuldkornspenne eller anden pasta
- 400 g gulerod
- ½ spidskål
- 1 bdt. forårsløg.
- Dressing:
- 100 g græsk yoghurt
- 1 dl kærnemælk
- 2 spsk klippet purløg
- salt, peber.
- Drys:
- Purløg eller kørvel.
Sådan gør du:
- Kog kødet 12 minutter i letsaltet vand og læg det til afkøling. Kog pastaen al dente som anvist og skyl godt i koldt vand. Skræl gulerødderne og skær i kvarte på langs. Snit spidskålen og forårsløgene. Bland grøntsagerne med pasta og kylling plukket i mindre stykker. Blend yoghurt, kærnemælk og purløg,, til dressingen er grøn og skummende. Smag til med salt og peber. Drys salaten med krydderurter og servér med dressing.
- Energi pr. person: 396 kcal, fedt 16%, protein 28%, kulhydrat 56%.