Kyllinge-kartoffelsalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:453 Kcal
- Fedt:16 %
- Protein:27 %
- Kulhydrat:57 %
4
Ingredienser
- 800 g små kartofler
- 500 g kyllingefilet
- 1 spsk olie til bruning
- salt, peber
- 2-3 æbler
- 4-5 stilke bladselleri
- 2 dl æblecider
- 150 g små grønne stenfri druer
- persille
Sådan gør du
- Kog kartoflerne møre ca. 16 minutter.
- Brun kyllingefileterne i olie og krydr med salt og peber.
- Skær æblerne i både og snit bladsellerien. Tilsæt æbler og bladselleri og svits endnu et par minutter. Hæld cider ved og kog under låg ved middel varme ca. 5 minutter. Tilsæt druer og kog endnu 2-3 minutter.
- Smag til med salt og peber, drys godt med persille og servér med kartofler.