Opskrift på kyllinge-kartoffelsalat

Kyllinge-kartoffelsalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    453 Kcal
  • Fedt:
    16 %
  • Protein:
    27 %
  • Kulhydrat:
    57 %

4

Ingredienser

  • 800 g små kartofler
  • 500 g kyllingefilet
  • 1 spsk olie til bruning
  • salt, peber
  • 2-3 æbler
  • 4-5 stilke bladselleri
  • 2 dl æblecider
  • 150 g små grønne stenfri druer
  • persille

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne møre ca. 16 minutter.
  2. Brun kyllingefileterne i olie og krydr med salt og peber.
  3. Skær æblerne i både og snit bladsellerien. Tilsæt æbler og bladselleri og svits endnu et par minutter. Hæld cider ved og kog under låg ved middel varme ca. 5 minutter. Tilsæt druer og kog endnu 2-3 minutter.
  4. Smag til med salt og peber, drys godt med persille og servér med kartofler.