-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kyllingebryst i pakker
Kyllingebryst er altid lækkert. Prøv denne grillvenlige variant.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Stegetid: 30 min.
- Ingredienser:
- 4 kyllingebryster
- 1 kg nye kartofler
- 2 spsk jomfruolivenolie
- 1 rødløg (eller alm. løg, fintsnittet)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- frisk oregano og timian
- 75 g fetaost
- 1 dl hvidvin (eller bouillon)
- salt og peber
- Vask kartoflerne ogskær dem i tynde skivereller både. Venddem sammen med lidtolivenolie, løg, hvidløg,krydderurter, salt ogpeber og fordél dem på4 store stykker stanniol smurt med olie.
- Krydrkyllingebrysterne medsalt og peber og lægdem oven på kartoflerne.Drys med friskekrydderurter og fetaost.
- Fold stanniolen lidt opog stænk med hvidvineller bouillon. Luk pakkerneog læg dem på envarm grill med låg elleri ovnen ved 220 grader ica. 30 min.