-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kyllingesalat à la vitello tonnato
En lækker kyllingesalat med tuncreme a la vitello tonnato og sprøde hjemmelavede croutoner.
Næringsindhold
- Energi pr. person:360 Kcal
- Fedt:29 %
- Protein:43 %
- Kulhydrat:28 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 500 g kogt eller stegt kyllinge- eller kalkunkød
- 1 treviso- eller radicchiosalat
- 2 miniromaine
- Tuncreme:
- 1 dåse velafdryppet tun i olie
- 1-2 ansjoser
- citronsaft
- 3 spsk velafdryppede kapers
- 1 bundt fintskåret purløg
- salt, peber.
- Brødcroutoner:
- Ca. 175 g brød i grove tern
- olivenolie
- flaget havsalt
- evt. knust hvidløg eller urtekrydderi.
Sådan gør du
- Skær kyllinge- eller kalkunkød i passende stykker – gør det samme med salaterne.
- Bland kyllingekød, salater og brødcroutoner i en skål.
- Blend tunkødet med ansjoser og citronsaft og smag derefter til med kapers, purløg samt salt og peber. Servér tuncremen til eller dryp den over salaten.
- Vend brødet med olivenolie, flaget havsalt og evt. knust hvidløg eller urtekrydderi. Bred dem på en plade med bagepapir og bag dem gyldne og sprøde ved 200 grader varmluft eller 225 grader i alm. ovn.