Kyllingesalat med cashewnødder og savoykål
3
Ingredienser
- ½ savoykålshoved
- 2 gulerødder
- 100 g jordskokker
- 1 æble
- saften af 1 appelsin
- 1½ spsk æbleeddike
- 1½ tsk honning
- 1 spsk dijonsennep
- 75 g cashewnødder
- ½ rødløg fintsnittet i skiver
- 300-400 g plukket kyllingekød
Sådan gør du
- Fjern de yderste savoykålsblade, skær stokken væk og kassér den. Snit kålen i tynde strimler med en skarp kniv. Skræl gulerødderne og skrub jordskokkerne. Skær gulerod og jordskok i tynde skiver, gerne med et mandolinjern. Del æblet i kvarte, fjern kernehuset og skær æblet i tynde skiver.
- Rør en dressing af appelsinsaft, æbleeddike, honning, dijonsennep og krydr med salt og peber.
- Rist cashewnødderne på en tør pande, til de er gyldne – drys med lidt salt og lad dem afkøle.
- Bland snittet savoykål med gulerødder, jordskok, sennepsdressing, ristede cashewnødder, rødløg og plukket kyllingekød. Servér kyllingesalaten sammen med groft brød.