Kyllingesalat med fennikel

Kyllingesalat med fennikel

Sprød og mættende salat.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Kogetid: 6 min.
  • 300 g kyllingebryst (kogt eller stegt)
  • 1-2 fennikler
  • 150 g grønne bønner
  • 150 g cocktailtomater
  • 1 gul peber
  • 75 g spæd spinat
  • Dressing:
  • 2-3 spsk. olivenolie
  • 1 fed presset hvidløg
  • 2 tsk. hvidvinseddike
  • salt og peber
  • Drys:
  • 3-4 spsk. soltørrede tranebær
  • Tilbehør: fuldkornsbrød

  1. Skær kødet i mindre stykker.
  2. Rens fenniklerne, og skær dem i tynde skiver eller terninger. Nip bønnerne, og kog dem i ca. 6 min. i letsaltet vand. Afdryp og afkøl dem. Skær tomaterne i halve og peberfrugten i strimler. Skyl og afdryp spinaten.
  3. Bland kylling og grøntsager i en skål.
  4. Dressing:Pisk olie, presset hvidløg, eddike, salt og peber sammen, og vend dressingen i salaten. Drys tranebær over, og servér med brød.