Kyllingesalat med ferskner

Kyllingesalat med ferskner

Det smager rigtig godt at blande ferskner i salaten sammen med kyllingekødet. Valnøddekerner giver det sidste pift.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 15 min.
  • 30 g valnøddekerner
  • 2 stk. kyllingebryst
  • salt og peber
  • ½ spsk. olie
  • 2 ferskner eller
  • nektariner
  • 1 lille rødløg
  • grøn salat
  • Dressing:
  • ¼ løg
  • ¼ tsk. sennepspulver
  • 1 tsk. blå birkes
  • 1 spsk. sukker
  • 1 spsk. æblevineddike
  • 2 spsk. olie
  • salt og peber
  • Tilbehør: brød

  1. Rist nødderne på en tør pande 3-5 min.
  2. Krydr kødet med salt og peber og brun det på en lille pande med olie. Skru ned og lad kødet stege ca. 6 min. på hver side.
  3. Dressing: Blend pillet løg, krydderier, sukker, eddike og olie til en tyk dressing og smag til med salt og peber.
  4. Skær kød og ferskner i skiver og vend det sammen med dressingen.
  5. Pil rødløget, snit det fint og vend det i. Anret på grønne salatblade og drys med valnøddekerner.
  6. Servér med brød.